Спонсори

Партньори

Размяна на връзки
HTML, CSS and Java-Scripts
онлайн магазин
Freelance на достъпни цени

Размяна на линкове
3
4

Зелена зона
Горичка
Здравея
BioLife.bg
Здравословен Живот

Печелете в интернет!

Трябват ви пари, в интернет има!
В този информационен свят днешно време най-ценното нещо е информацията. Много хора и фирми са го осъзнали, което е довело до появата на интернет рекламата. А една от нейните разновидности са прогарамите за целенасоченото и платено показване на информацията пред потербителите. Идеята им всъщност е докато потребителя сърфира в интернет или си преглежда електронната поща да му се показват купища рекалами за които да му се плаща.

Защо някой би плащал
Много просто. Ако някоя компания предлагаща продукт или услуга иска да рекламира така или иначе трябва да заплати, дали рекламното място за своите банери, или на търсачките да показват резултатите и винаги на първите си страници. Така обаче потребителите често, волно или неволно не се подават на рекламните трикове и просто пропускат тези реклами. Адресирайки рекламата си към потребител който доброволно се е съгласил да гледа реклами или да чете рекламни писма вероятността да постигне ефекта от рекламата си е по-голяма. Още информация за какво се плаща

Какво е необходимо за да започна
Трябва да разполагате с компютър свързан с интернет, също една достатъчно голяма пощенска кутия, най-добре нова и специално за целта. Една уеб-базирана поща (или 2) ще ви свърши работа. Например: G-mail Mail.BG Mail.com и др.
Трябва също да разбирате езика които сайтът иска от вас. Знам за съществуването на програми на английски, немски, френски, испански, руски и на други езици, както и на такива които предлагат на членовете си избор от наколко езика. На този сайт преобладаващата част са компании използващи английски език, но има и страници позволяващи и други езици. Те ще бъдат обозначени подобаващо.

Ако английският език е една от пречките които стоят пред вас, но все пак имате желание да го научите посетете тези няколко места.
Уеб страници: Studyenglishtoday.net Englishforeveryone.hit.bg StudyGroup.hit.bg
Уеб речници: sa.dir.bg portal.bg/dict


Защо ми е да се занимавам с това
Участието или не е право на избор и всеки може да си намери мотив да се включи или откаже. Моята собствена причина беше, че исках да пазарувам от международни онлайн магазини различни необходими на мен консумативи а нямах кредитна карта, а и бях чувал достатъчно за рисковете от предоставянето на информацията за кредитните карти. Записах се в няколко програми с цел да зареждам една PayPal сметка с която да пазарувам.

Как да започна
За да започнете трябва да се регистрирате на някои от сайтовете в таблицата долу с валиден e-mail адрес потребителско име и парола. Регистрацията не би трябвало да ви затрудни. Просто въведете исканата от вас информация. С така полученото потребителско име и праола отивайте на сайта в който сте регистрирани преиодично (да речем 3 или 4 пъти в седмица) и влизайте в персоналния си акаунт. На повечето сайтове към тази секция води линк или бутон с надпис "Login", "Sign in", "Click here to log in" и др. След това единствено трябва да проверите има ли рекаламни съобщения за вас и съответно да ги прегледате необходимото време (между 10 и 60 секунди според условията на сайта) за да получите ващия кредит. До рекламните писма или линкове можете да достигнете чрез линк или бутон с надпис: "Surf ads", "Viev Ads", "Paid to click", "Inbox" и производинте им.

Кои програми да си избера
Има стотици а може би и хиляди програми за платени писма и линкове. Тук съм подбрал някои с които работя добре. След като веднъж се запишете за няколко програми в последствие можете да се откажете от някои от тях, а докато разглеждате техните обяви ще се натъкнете на други към които ще поискате да се запишете. Разбира се има доста сайтове които обещават $2, $10, $50 и повече за писмо, но не разчитайте много да ви платят. Това са определяните във форумите SCAM сайтове. Утешителното е, че заработеното в тях можете да използвате за реклама в самите тях.

Платежни
системи

Помощни
средства

  • Mozilla - най-добрите интернет клиенти, включителни и браузерите Firefox и Seamonkey
  • Distrowatch - богат уеб навигатор в света на системите с отворен код (Linux, BSD, Open Solaris)
  • Linux Tracker - мястото от което можете да изтеглите почти всяка Linux дистрибуция чрез bit-torrent технология


This website is worth

What is your website worth?Име и адрес на сайтаИзплатени досега суми Метод
YouroMail
0.25 - 2 цента за писмо
2 цента за привлечен реферал
Реферални нива:
10% 5% 5% 3% 2% 1%
$10 плащане чрез PayPal
запиши се
$10.00 PayPal
Donkeymails
$0.001 - 0.02 за писмо или клик
PTP $0.75 за 1,000 кредита
Реферални нива:
5% 4% 3% 2% 1%
Плащане при: $1 чрез PayPal и AlertPay
запиши се
$7.48 PayPal
MatrixMails
$0.005 - 0.01 за килк
Реферални нива:
20% 10% 8% 6% 4% 2%
$2 плащане чрез PayPal
запиши се
$6.04 PayPal
Neobux
Незабавни плащания от $2
Изплащане чрез PayPal и AlertPay
запиши се
Neobux
$19.93 PayPal
GetPaidMail
$0.0025 до $0.02 за писмо
$0.02 за привлечен реферал
Реферални нива:
15% 10% 5% 3% 2% 1%
$8 плащане чрез PayPal
запиши се
$8.31 PayPal
Bgpaymail
$0.02 за клик
10% от реферали 1 ниво
запиши се
$5.12 AlertPay


Посетете също така и секцията често задавани въпроси където също може би ще намерите отговор на въпроса си.


| [SMS] -- Slack Mini Server Project | HTML, CSS and Java-Scripts |Website counter

всички права запазени